Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika met chauffeur Senioren reizen Zuid-Afrika prive met eigen chauffeur / gids Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur. Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

Zuid-Afrika Senioren reizen

Privé safari reizen voor senioren

met eigen chauffeur / gids

Wie wil dat nu niet, op een safari reis in Zuid-Afrika

Helemaal privé speciaal voor jou en jouw reisgezelschap

Wildlife, natuur en avontuur

Zuid-Afrika op zijn best !

Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's

NTSHAVA

Privé reizen en Safari'sSenioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur

NTSHAVA

Tours en Safaris
Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur

Ntshava Safaris

©


Ntshava Senioren reizen op Instagram in Zuid-Afrika

Ntshava_safaris

ECO Tourism South Africa

Wildlife, natuur, cultuur maar bovenal “ Avontuur ”

Volledig verzorgd !

Wij regelen alles vanaf aankomst tot aan het vertrek in Zuid-Afrika. Je wordt van de luchthaven gehaald en daar keurig na afloop van de reis weer afgezet.

Ontdek ook als senior de magie van Afrika in de meest pure vorm.  Het kan echt !

Val in slaap onder een heldere sterrenhemel en met de geluiden van de Afrikaanse bush op de achtergrond.

De ultieme safari belevenis. Beter, mooier, avontuurlijker, specialer dan dit wordt het niet.Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur Ntshava Senioren Eco Reizen Zuid-Afrika Senioren Reizen Zuid-Afrika en safari's met chauffeur

Ntshava Tours & Safaris

Greater Kruger Park

Mpumalanga

South Africa

Info@ntshava.com


Safari reizen in Zuid-Afrika voor senioren Zuid-Afrika voor senioren, wij weten waar jij moet zijn.

Senioren Privé Zuid-Afrika reizen en safari's met gids

Safari reizen in Zuid-Afrika voor senioren

Individuele Educatieve Eco Toerisme Zuid-Afrika

 Naar de Home page van Ntshava Safaris

Kruger Park meerdaagse privé safari’s

Kampeer safari prive reizen

Kruger Park vakantie Safari Lodge

Ruig en Magie privé rond reizen

Privé rondreizen “Ontdek Zuid-Afrika”

Meer landen privé rondreis

Big 5 Safari rondreis

Ntshava Safaris senioren reizen contact pagina

contact pagina

Ntshava SafarisHome Pagina

Senioren reizen Zuid-Afrika, altijd iets bijzonders, op safari of rondreizen met jouw eigen privé gids / chauffeur.. Geen haast, geen stress en alle tijd.

Wij laten jou de mooiste plaatsen zien tijdens onze senioren reizen, de beste ervaringen maak jij mee met onze unieke programma’s en je hebt heel veel bijzondere ontmoetingen.
Wij gaan in dit soort reizen net een stapje verder met onze Zuid-Afrika reizen voor ouderen of je nu 50+, 60+ of 70+ bent. Een Zuid-Afrika safari reis is dan ook bijna voor iedereen mogelijk.

Speciale wensen

Zijn er speciale wensen en zaken die aanwezig moeten zijn. Laat het ons weten en wij gaan het regelen. Er is geen probleem zo groot zonder dat wij er een oplossing voor hebben. Vertrouwd en goed op reis is heel belangrijk.

Vervoer tijdens jouw reis

Wij gebruiken comfortabele SUV’s of luxe mini van’s voor al onze reizen en safari’s. Het maakt dan ook niet uit of je wat ouder bent of tot de senioren behoort. Alle auto’s die gebruikt worden zijn comfortabel genoeg en hebben voldoende ruimte. Al of niet voorzien van airco indien de weer's omstandigheden dit vragen.

Waar je wel rekening mee moet houden

Zuid-Afrika heeft geen voetpaden of iets dergelijks. Als je wat minder goed ter been bent dan kan het hier en daar wat lastig zijn om jouw doel te bereiken. Echter is het niet zo dramatisch slecht dat je helemaal niet uit de voeten kunt. Alle locaties die wij bezoeken tijdens onze reizen zijn prima geschikt om als oudere of senior naar toe te gaan. Dit hoeft geen belemmering te zijn.
Senioren Safari in het Kruger Park Senioren Ruig en Magie reizen Zuid-Afrika 12 tot 20 dagen met prive chauffeur Kruger Park vakantie voor senioren in Zuid-Afrika Senioren rondreizen in Zuid-Afrika 12 tot 15 dagen met prive chauffeur Kampeer Safari reizen voor senioren in Zuid-Afrika met chauffeur Senioren reizen in Zuid-Afrika op maat met gids Senioren zuid-afrika reizen met chauffeur Senioren zuid-afrika reizen met chauffeur Senioren zuid-afrika reizen met chauffeur Senioren zuid-afrika reizen met chauffeur Senioren zuid-afrika reizen met chauffeur Senioren zuid-afrika reizen met chauffeur

Kruger Park meerdaagse Privé safari’s

Met privé gids in een open safari jeepRuig en Magie Privé safari reizen

Met privé gids / chauffeurKruger Park Vakantie

8 dagen / 7 nachten

verblijf in een 4* safari Lodge12 tot 15 daagse individuele rondreizen

Met privé gids / chauffeur7 tot 16 daagse individuele kampeer safari rondreizen met privé gids / chauffeurSpeciale Zuid-Afrika wensen?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Senioren Prive safari's met gids Ruig en Magie reizen in Zuid-Afrika voor Senioren met chauffeur Prive rondreizen in Zuid-Afrika voor senioren met chauffeur Kampeer Safari's voor senioren in Zuid-Afrika. Senioren vakantie in het Kruger Park Zuid-Afrika Senioren reizen contact pagina

Naar onze privé Safari’s


Naar ruig en magie Safari reizen


Meer over de Kruger Park vakantie

Naar de privé rondreizen

Naar de kampeer safari privé reizen


Naar onze contact pagina

Zuid-Afrika kampeer reizen ook voor Senioren met prive gids Zuid-Afrika reizen senioren en de magie van Afrika met prive chauffeur Kruger Park vakantie voor senioren in een 4 sterren Safari Lodge Zuid-Afrika reizen senioren vol met cultuur, natuur en wildlife. Zuid-Afrika Safari kampeer reizen is ook mogelijk voor senioren met prive chauffeur Zuid-Afrika prive reizen op maat voor senioren met chauffeur Senioren reizen Zuid-Afrika Senioren reizen Zuid-Afrika Senioren reizen Zuid-Afrika Senioren reizen Zuid-Afrika Senioren reizen Zuid-Afrika

Vanaf

895,-

Vanaf

1495,-

Vanaf

995,-

Vanaf

1495,-

Vanaf

995,-

Self Catering

Logies en ontbijt

Logies en ontbijt

Logies en ontbijt

All inclusive (behalve drankjes)

Wij gaan met jou op zoek naar de Big 5 Olifanten in het wild tijdens jouw reis door Zuid-Afrika.

Ons doel

Ons doel is heel simpel: Zorgeloze Zuid-Afrika safari vakanties verzorgen waarbij vooral onze oudere reizigers, meer zien, meer beleven en vooral meer genieten van hun Zuid-Afrika reis.

Wij leveren altijd een reis programma’s in onze senioren reizen met nét dat ietsje meer. Zorgvuldig geselecteerde Accommodaties op bijzondere en mooie locaties. Absoluut geschikt voor senioren en ouderen en van alle mogelijke gemakken voorzien.

Wij nemen onze senioren en oudere reizigers serieus en zorgen ervoor dat hun aan niets ontbreekt. Veiligheid, zorgvuldigheid en vertrouwen daar draait het om. Zuid-Afrika is prima geschikt om als oudere reiziger in rond te reizen en op safari te gaan.

Baobab in Zuid-Afrika onderweg tijdens jouw senioren reis helemaal prive met eigen gids. wij weten waar jij moet zijn.

Persoonlijke ervaringen

Wij houden van reizen en zeker van safari’s in en door Zuid-Afrika.

Al onze persoonlijke reis ervaringen hebben wij in onze senioren en ouderen reizen en safari’s in en door Zuid-Afrika verwerkt. Ieder van ons heeft erg veel kennis opgedaan tijdens hun leven, de safari’s en hun rondreizen in en door Zuid-Afrika waar andere en de meeste ouderen reis organisaties bij lange na niet aan kunnen tippen. Dat alleen al maakt onze senioren reizen anders dan anders en werkelijk heel speciaal. Wij weten hoe het land in elkaar zit en kunnen zo de beste reizen voor senioren en ouderen organiseren. Tijdens onze Zuid-Afrika senioren safari’s en ouderen reizen gaan wij ook zoals wij altijd doen van de gebruikelijke en gebaande paden af.

Geen massa toerisme!

Onze garantie

Wij garanderen een goed georganiseerde Zuid-Afrika senioren reis. Uitstekende accommodaties met de best mogelijke excursies en safari’s tijdens al onze senioren reizen in Zuid-Afrika. Wij houden rekening met de beperkingen die er eventueel zouden kunnen zijn.

Wat is er mooier dan dit! Giraffen zien in het wild tijdens jouw prive reis. Op zoek naar de Big 5 samen met jouw prive gids tijdens jouw reis. Zuid-Afrika senioren safari's en prive reizen. Zuid-Afrika senioren safari's en prive reizen.

Zuid-Afrika Safari specialist

Wij weten waar jij moet zijn

Rolstoel gebruik tijdens jouw reis

Maak je gebruik van een rolstoel maak dat dan duidelijk kenbaar aan ons zodat wij daar met de keuze van accommodaties rekening mee kunnen houden. Het probleem waar je tegen aan kunt lopen is dat de deuren niet breed genoeg zijn, of dat er een opstap is naar de toegang van jouw kamer. Wij willen het graag zo goed en compleet mogelijk maken en het is erg handig als wij daar van te voren rekening mee kunnen houden.

Onze Zuid-Afrika senioren en ouderen reizen

In principe zijn al onze Zuid-Afrika reizen en Safari’s geschikt voor ouderen en senioren. Of het nu gaat om een Safari in het Kruger Park of om een complete rondreis door Zuid-Afrika.

Als wij het van te voren weten dan houden wij er rekening mee en nemen treffende maatregelen om het voor iedereen zo comfortabel mogelijk te houden of te maken.

Voel je dan ook vrij om een keuze te maken uit ons reis en safari assortiment en wij verzorgen een perfecte Zuid-Afrika reis voor jou.

www.ntshava.com 2020

Eco vriendelijke senioren reizen in Zuid-Afrika. Senioren prive Zuid-Afrika reizen en safari's Senioren prive Zuid-Afrika reizen en safari's Senioren prive Zuid-Afrika reizen en safari's Senioren prive Zuid-Afrika reizen en safari's

Alleen nog

Mogelijk in Afrika..

Zuid-Afrika het

mooiste Land

ter wereld


Op zoek

naar de

Big 5

Waar natuur nog echt natuur is

Senioren prive Zuid-Afrika reizen en safari's Senioren prive Zuid-Afrika reizen en safari's Senioren prive Zuid-Afrika reizen en safari's Senioren prive Zuid-Afrika reizen en safari's

Lees hier wat onze reizigers over ons zeggen

It’s in your hands to create a better world

- Nelson Mandela -

Senioren reizen zuid-Afrika Ntshava Safaris Zuid-Afrika ook voor Senioren