Zuid-Afrika reizen specialist

NTSHAVA

Stap in de wereld van National Geografic en Animal Planet

Zuid-Afrika reizen en safari’s op maat  

Voor, door en met Nederlanders uit Zuid-Afrika speciaal voor jou


De enige echte Zuid-Afrika specialist, altijd bijzonder, altijd speciaal

©

Zuid-Afrika reizen specialist Zuid-Afrika reizen specialist Zuid-Afrika reizen specialist
Home Rondreizen en Safari's Gehandicapten Senioren Jongeren Vrijwilligers Over ons Contact

Ntshava Trading Enterprise pty

Johannesburg

South Africa

Info@ntshava.com

Handels merken van Ntshava:

www.goedkope-zuid-afrika-reizen.nl

www.zuid-afrika-anders-reizen.nl

www.luxe-zuid-afrika-reizen.nl

Zuid-Afrika reizen specialist

Zuid-Afrika het mooiste land ter wereld

Een Zuid-Afrika reis organiseer je niet zomaar, daar is veel deskundige kennis en jarenlange ervaring voor nodig

Ntshava is met recht uw Zuid-Afrika Specialist

Zuid-Afrika reizen specialist Zuid-Afrika reizen specialist Zuid-Afrika reizen specialist

Stap in de wereld van

National Geografic en

Animal Planet

Zuid-Afrika reizen specialist Zuid-Afrika reizen specialist Zuid-Afrika reizen specialist Zuid-Afrika reizen specialist Zuid-Afrika reizen specialist

Kwaliteit's reizen

Wij gaan voor kwaliteit en goed in elkaar gezette reizen en safari’s, geen snel in elkaar gezette goedkope massa toerisme rondreizen zoals zoveel tour operators doen. Uit frustratie over deze slecht in elkaar gezette en over bezuinigde reizen hebben wij destijds besloten om Nederlanders en Belgen een goede en goed geprijsde eerlijke reis of safari aan te bieden. Wij zijn op onze eigen reizen door Zuid-Afrika te vaak Nederlanders tegen gekomen die klaagden over de reis die ze ergens hadden geboekt. Wij hebben onder andere daardoor besloten om het anders en beter te doen. Wij gaan voor kwaliteit voor een goede en eerlijke prijs.

Ntshava is een Nederlandse reisorganisatie in Zuid-Afrika, zoals het hoort, in Zuid-Afrika want daar gebeurt het tenslotte. Jaren lange ervaring in de toerisme en het organiseren van reizen heeft ons doen besluiten om de handen in een te slaan en eerlijke en goede Zuid-Afrika reizen aan te bieden. Doordat wij al jaren actief zijn in Zuid-Afrika kennen wij het land en de gebruiken als geen ander. Vaak horen wij dat wij Zuid-Afrika beter kennen dan de Zuid-Afrikanen zelf. Dat zegt ons dat wij het goed doen en geen flauwekul vertellen.

Reizen op maat voor jou of jouw organisatie, bedrijf of instelling:

Al onze reizen worden speciaal voor jouw bedrijf of organisatie in overleg met jou samengesteld. Voor jouw doelgroep worden alle reizen speciaal gemaakt, speciaal voor jouw niche. Alle aanpassingen zijn mogelijk. Zowel in transportmiddel, accommodaties en de excursies. Voor mensen met een beperking hebben wij veel mogelijkheden om uit te kiezen. Van jongeren reis maar VIP reis. Speciale interactie en ongekend avontuurlijk.

Persoonlijke aanpak:

Wij gaan net die ene stap verder, veeleisend voor ons zelf en dus ook voor onze reizen. Wij stoppen niet voordat jouw Zuid-Afrika reis helemaal perfect is. Onze Nederlandse aanpak zorgt ervoor dat jouw reis goed in elkaar zit en zover als mogelijk in Zuid-Afrika gladjes, soepel en zonder stress verloopt. Het begint al als onze gasten op het vliegveld aankomen in Zuid-Afrika. Wij komen ze hoogstpersoonlijk zelf van het vliegveld halen. Wij staan te wachten in de aankomsthal. Hoe laat en wanneer zij ook aankomen. Dag en nacht wij staan er. Wij vergezellen onze gasten tijdens hun reis als een reisgenoot en niet als een afstandelijke gids die een nummer afdraait. Het streven is dat reizigers komen als onze gast en gaan als een goede vriend.

Ons doel is heel simpel:

Zorgeloze Zuid-Afrika reizen leveren waarbij onze reizigers, meer zien, meer beleven en vooral meer genieten. Wij willen iedereen graag het echte Zuid-Afrika laten zien en laten ervaren zoals het land en zijn bewoners echt is. Geen voorgeprogrameerd iets wat al jaren draait op routine. Geen enkele reis is dan ook hetzelfde en zorgt daardoor voor heel veel unieke ontmoetingen en vele bijzondere ervaringen.

Over ons:

Reizen in Zuid-Afrika is jarenlang onze passie. Wij staan er mee op en wij gaan ermee naar bed. En dat is goed te merken tijdens al onze reizen en safari’s. Wij leveren reis programma’s met nét dat ietsje meer. Zorgvuldig geselecteerde Accommodaties op bijzondere en mooie locaties waar wij zelf ook graag komen zodat wij zeker weten dat het er goed is. Unieke programma's, bijzondere ontmoetingen en veel onverwachte ervaringen. Je zult het terug vinden bij al onze gepassioneerde Nederlandse reisleider's die al onze reizen vergezellen als gids.

Onze reisleider’s:

Onze Nederlandse reisleider's kennen Zuid-Afrika werkelijk door en door. Zij wonen tenslotte al lange tijd  in Zuid-Afrika. Ze spreken de taal, kennen de mensen, de regio en het land. De kennis die bij hun aanwezig is over Zuid-Afrika is werkelijk ongekend. Het gaat veel verder dan wat leuke zinnetjes vertellen uit een toeristen boekje. Achtergronden van zowel vroeger als nu maken onze reizen veel mooier en toegankelijker. Onze reisleider’s laten heel erg graag het land zien waar zij een bestaan hebben opgebouwd ver weg van Nederland en waar zij zo van houden. Zuid-Afrika zit in hun bloed en dat maakt het reizen met Ntshava zo bijzonder en zo leuk.