Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Safari Vakantie Kruger Park Safari Vakantie Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger park safari Vakantie

Kruger Park Safari Vakantie

Verblijf in een Safari Lodge

8 dagen / 7 nachten safari vakantie

Logies en ontbijt

Inclusief excursies

Inclusief luchthaven transfers  (van en naar Johannesburg )

1e overnachting bij de luchthaven

6 overnachtingen in het Greater Kruger Park

Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge.

NTSHAVA

Privé reizen en Safari'sKruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge.

Ntshava Safaris

©


Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge op Instagram.

Ntshava_safaris

Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge vanaf Euro 995,- per persoon.

ECO Tourism South Africa

8 dagen + excursies

Kruger Park Vakantie


Safari Lodge 4 * Beyond the Boma € 995,-

Inclusief:

- Transfers van en naar Johannesburg

- 1 nacht accommodatie Johannesburg 4*

- Vliegveld transfer + ontbijt

- 6 nachten logies en ontbijt in de Safari Lodge

- Kruger Park safari hele dag

- Riverdrive

- Sunset drive Kruger park (avond safari)

- Bezoek Locale community + Cultural Village

Exclusief:

- Entree Kruger Park

- Overige maaltijden en drankjes

- persoonlijke uitgaven en fooien.

Een tweede week verblijf op basis

van logies en ontbijt. voor slechts € 495,-

(Of € 90,- per extra dag)

Prijs is per persoon

Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Beyond the Boma entree. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Beyond the Boma ingang safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Beyond the Boma standaard kamer.

De grote voordelen

Je wordt gehaald en gebracht van en naar het vliegveld in Johannesburg. Je hoeft dan ook niet zelf te rijden of een auto te huren.

Nederlandse begeleiding altijd in de buurt en dichtbij aanwezig.

Taxi service op het reservaat gratis (binnen alle redelijkheid) Taxi service buiten het reservaat tegen een kleine vergoeding.

Extra excursies mogelijk in overleg. Zoals Panorama route (Blyde River Canyon) of de watervallen van Sabie. Je kunt zelfs een dagtocht maken naar Mozambique of Swaziland. Een olifanten safari maken of een wildlife rehabilitatie centrum bezoeken.

Het is een veilige en rustige omgeving op loopafstand van het Kruger Park. De Safari Lodge is volledig ingericht en voorzien van alle gemakken binnen en buiten. Airconditioning, zwembad 2x (splashpools). Bar, Restaurant. Slaapkamers en-suite, grote lounge, mooie terrassen en meer.

Op een prachtige locatie op loop afstand van de Crocodile River !


Ntshava Tours & Safaris

Greater Kruger Park

Mpumalanga

South Africa

Info@ntshava.com


Dag 1: Aankomst op het vliegveld van Johannesburg. Je wordt opgehaald door het guesthouse waar jij de eerste nacht verblijft van het vliegveld. Het is erg fijn om een goede nachtrust te krijgen na de vliegreis naar Zuid-Afrika. Dit geeft jou de gelegenheid om de juiste vlucht te kiezen en maakt het niet zoveel uit hoe laat jij aankomt.

Dag 2: Je bij het Guesthouse opgehaald om jou naar het Kruger park te brengen. Jouw eerste avond en nacht in de Afrikaanse bush. De geluiden van de dieren op de achtergrond en de echte start van jouw safari vakantie is begonnen. Wij zorgen voor hout zodat jij zelf eventueel een kampvuur kunt maken en het echte genieten van Afrika begint.

Dag 3: Vandaag krijg jij de gelegenheid om in alle rust het reservaat te verkennen en kennis te maken met de eerste dieren van Afrika. Wij laten jou in de ochtend tijdens een riverdrive het reservaat zien en de rest van de dag kun jij door brengen waar en hoe jij dat wilt. Lekker genieten van de Lodge en heerlijk bijkomen en relaxen in de Afrikaanse bush met de dieren van Afrika om je heen.

Dag 4: Het gaat gebeuren! Vroeg op! Jij gaat vandaag de gehele dag in een open auto door het Kruger Park op safari. De ranger komt jou in de ochtend heel vroeg ophalen en laat jou zijn of haar favoriete plaatsen in het Kruger Park zien. Veel wildlife en uiteraard het spotten van de Big 5. Deze dag is de reis al meer dan waard. Er gaat niets boven het Kruger Park en daar op safari gaan. Oog in oog met een Olifant of met een paar leeuwen op hele korte afstand is iets wat jij nooit meer zult vergeten en in jouw geheugen zal worden gegrift voor altijd.

Dag 5: In de ochtend kun je heerlijk uitslapen en genieten van de bush. Heb je zin om wat te relaxen dan neem je een dip in jouw het zwembad. Waar je misschien wel wordt gadegeslagen door een groepje zebra’s. Hoe gaaf is dat. Vandaag staat jou een tweede safari te wachten in een open auto. In de namiddag zul jij worden opgehaald door de ranger en ga je een sunset drive oftewel een avond safari maken. Net zo als in de

vroege ochtend zijn de dieren van Afrika op dit tijdstip het meest actief. Ook de zon onder zien gaan op safari in de bush is fenomenaal. Uiteraard staat het spotten van dieren voorop. Ook zul je de kans krijgen om veel dieren te zien die in het donker actief zijn. Je zult je verbazen hoeveel dat er zijn. De dag dieren gaan slapen en de nacht dieren worden wakker. Heel veel activiteit in de bush. Met recht een bijzondere ervaring.

Dag 6: Even weg van de bush en een verdere kennismaking met Afrika. Wij hebben een dag met de locale bevolking voor jou in petto. Zeer zeker geen aapjes kijken maar zeer de moeite waard. Jij zult ervaren hoe het leven in Afrika tegenwoordig is met zijn voor en nadelen. Jij zult je er over verbazen hoe welkom jij bent. De locale mensen zijn zeer trots om jou te mogen ontvangen en trots dat jij de moeite neemt en interesse hebt in hun manier van leven en cultuur. Dit is geen voorgeprogrammeerde township tour maar elke keer iets anders en we bezoeken telkens andere mensen en projecten. Veel mensen zeggen na afloop van hun vakantie in Zuid-Afrika dat dit het meeste indruk op hun heeft gemaakt. Daarna ga je op bezoek in een cultural village waar je wordt getrakteerd op

een drum en zang show in traditionele kledij.

Dag 7: Lekker relaxen of je kunt eventueel een extra excursie bijboeken voor iets wat je hebt gemist of zin in hebt. Wat denk je van de Panorama route (Blyde River Canyon of een dagtocht naar Mozambique? De mogelijk heden zijn eindeloos.

Dag 8: Jah… Het is afgelopen. Jouw safari vakantie is voorbij. Wij brengen jou terug naar het vliegveld van Johannesburg. Tenzij.. Je een extra week logies en ontbijt hebt bijgeboekt. Dan ben je halverwege en staat jou nog een week in de bush te wachten die je naar eigen inzicht kunt gaan indelen voordat je weer naar Johannesburg

wordt gebracht.

Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge.

NTSHAVA

Tours and Safari'sKruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Beyond the Boma Honeymoon suite Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Beyond the boma Lounge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Beyond the Boma zwembad. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge.

Beyond The Boma Entree

Beyond The Boma Safari Lodge

Beyond The Boma Standaard kamer

Beyond The Boma Honeymoon suite

Beyond The Boma Lounge

Beyond The Boma Zwembad

Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge.

300 meter van het

Kruger Park

4 sterren

Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge.

300 meter van het

Kruger Park

4 sterren

300 meter van het

Kruger Park

4 sterren

300 meter van het

Kruger Park

4 sterren

300 meter van het

Kruger Park

4 sterren

300 meter van het

Kruger Park

4 sterren

Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Eco Reizen van Ntshava Safaris. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Beyond the Boma 4 sterren. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. op 200 meter van het Kruger Park. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge.

Vraag

Brochure

aan

Individuele Educatieve Eco Toerisme Zuid-Afrika

Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. extra verlenging mogelijk. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. 95% van onze reizigers zien de Big 5!

Privé safari’s en safari rondreizen met privé gids / chauffeur

Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge.

Kruger Park meerdaagse privé safari’s

Kampeer safari prive reizen

Kruger Park vakantie Safari Lodge

Ruig en Magie privé rond reizen

Privé rondreizen “Ontdek Zuid-Afrika”

Meer landen privé rondreis

Big 5 Safari rondreis

Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge.

contact pagina

Ntshava SafarisHome Pagina

www.ntshava.com 2020

Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Op safari vanuit de Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Naar een drum en dans optreden vanuit de Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Uitzicht op de Crocodile River vlakbij de Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Wildlife bij de Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Marloth Park Toegang. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Help jij ook mee? Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge. Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge.

Lees hier wat onze reizigers over ons zeggen

It’s in your hands to create a better world

- Nelson Mandela -

Kruger Park Vakantie zuid-Afrika Ntshava Safaris Zuid-Afrika ook voor vakantie in het Kruger park Kruger Park Vakantie Zuid-Afrika in een Safari Lodge.

Vraag

Brochure

aan